AANBEVELINGEN

Hieronder kunt u een overzicht vinden van recent opgeleverde projecten en aanbevelingen van klanten. Een overzicht van alle recensies kunt u hier vinden.

“Betrouwbaar”

“Jef is een betrouwbare vakman die uitstekend de wensen van de klant aanvoelt. We zijn nog elke dag blij als we de badkamer binnen stappen. Naast het feit dat Jef goed werk levert is hij betrouwbaar en communiceert hij helder en vlot, een verademing vergeleken bij eerdere ‘vakmannen’.  Daarnaast is het een enthousiaste en prettige kerel, dat maakte de samenwerking extra plezierig”. 

“Alle gemak”

“Waar de verbouwing van onze keuken vooraf een onmogelijke opgave leek, is Jef Augustinus erin geslaagd om hier een moderne ruimte van te maken. Wij hebben nu een ruime en mooie keuken die van alle gemakken is voorzien”!

“Prettig meedenken”

“De gedachte aan het renoveren van mijn huis bezorgde ons van tevoren hoofdpijn, maar dankzij het prettige meedenken en goede werk van Jef werd de renovatie een feestje. Ik geloof oprecht dat elk huis bij hem in uitstekende handen is”.

“Vol energie”

“Het beeld dat ik van klusbedrijven heb is veranderd na het aangename contact met de heer Augustinus.  Deze jongeman heeft vol energie de klus geklaard. Zelfs zo goed dat wij hem direct aanvullende werkzaamheden hebben laten verrichten. Ook hebben wij hem aanbevolen bij kennissen van ons”.

Ook geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of wilt u een vraag stellen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

BEL MIJ TERUG!

Laat hier uw telefoonnummer achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.