Onze diensten

Wij laten het niet zichtbare optimaal functioneren, de rest laten we in het oog springen! 

De vakmannen van Augustinus zijn in te schakelen voor:

Aanbouwen

Ons team van ervaren bouwvakkers staat garant voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van uw bouwproject. Of het nu gaat om het opzetten van de fundering, het plaatsen van dakpannen of het afwerken van de binnenkant, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk van A tot Z uit handen te nemen.

Bovendien zijn wij in staat om op een flexibele manier te werken, zodat we kunnen inspelen op uw wensen en behoeften. Wij werken altijd volgens een duidelijk afgesproken planning en budget, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw bouwproject. 

Reeds realiseerde wij:

  • uitbouwen voor keukens, slaapkamers & woonkamers;
  • aanbouwen voor eetkamers;
  • complete verdiepingen;
  • carports en garages;
  • tuinkamers;
  • serres;
  • en een poolhouse.

Renovaties

Als aannemer zijn wij gespecialiseerd in renovaties van woningen en bedrijfspanden. Wij bieden een complete service, van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van het project.

Onze ervaren en professionele medewerkers staan garant voor een vlekkeloze uitvoering van uw renovatie. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en houden rekening met uw wensen en budget.

Met onze renovaties brengen wij niet alleen een nieuwe look aan uw woning of bedrijfspand, maar verhogen we ook de waarde ervan. Zo kunt u optimaal genieten van een frisse en moderne omgeving.

Laat uw renovatie dus in vertrouwde handen en kies voor ons ervaren team. Wij staan graag voor u klaar om uw droomproject tot een succes te maken.

Dakkapellen

Een dakkapel is een goede manier om extra ruimte en licht in uw woning te creëren, zonder dat u hoeft te verhuizen of uw woning compleet te verbouwen. Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige materialen van Velux en zorgen voor een perfecte afwerking. 

Daarnaast bieden wij ook verschillende opties aan, zoals dakkapellen met hardhouten kozijnen of kunststof kozijnen, en kunt u kiezen uit verschillende dakvormen en kleuren. Zo kunt u uw dakkapel laten aansluiten bij de stijl van uw woning en kunt u genieten van een uniek eindresultaat.

Verbouwingen

Wij realiseren uw verbouwingsdromen. Of het nu gaat om het moderniseren van uw badkamer, het uitbreiden van uw keuken of het creëren van extra leefruimte, wij staan voor u klaar. Ons team bestaat uit specialisten in alle aspecten van het verbouwen, van het ontwerp tot de afwerking, dus u kunt erop vertrouwen dat uw project in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verbouwingsplannen te bespreken.

Verduurzamen

Geschrokken van de energierekening? Ook het verduurzamen van woningen kunt u laten doen door Augustinus (ver)Bouw & Onderhoud.

Dit doen wij door o.a. muren en daken te isoleren met hoogwaardige isolatiematerialen. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren talloze daken voorzien van sedum. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand te isoleren? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat! 

Kozijnen, ramen & deuren

Kozijnen, ramen en deuren zijn voor veel mensen een randzaak. In onze optiek onterecht. De kwaliteit en keuze voor het soort kozijnen zijn essentieel voor het onderhoud en levensdeur van het product. Ook zijn er grote verschillen tussen ramen. Zo is het ene raam een stuk duurzamer dan het ander. Daarnaast kan een raam geleverd worden in talloze grootte en maten met diverse functionaliteiten. 

En de deur(en) mogen ook niet onderbelicht blijven. De hoogte dat een deur tot het plafond geeft, is prachtig. Terwijl de keuze tussen industriële (tussen)deuren verbluffend is. Wij helpen graag bij het maken van een gefundeerde keuze en een piekfijne aflevering.

Gesprek op locatie inplannen?

Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op! 

Contact informatie
Project informatie
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen? Stuur dan een berichtje.