Onze
partners

Velux, S A N i, Mijndeurenwinkel.nl, LOMA interieurontwerp, Timmerfabriek van de Reep en DW Kozijnen. 

dakramen, dakkapellen,
lichtkoepels en raamdecoratie.

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag nog steeds onze drijfveer.

KOZIJNEN, RAMEN & DEUREN

Mijndeurenwinkel is een online deurenspeciaalzaak met daarnaast een uitgebreide showroom. In hun showroom laten zij u verschillende oplossingen zien met houten of stalen kozijnen. In het brede assortiment vindt u deuren van de merken: Austria deuren, Skantrae deuren, Weekamp deuren, Java deuren, Albo, Svedex en Berkvens. Samen helpen wij ugraag met complete oplossingen. 

S A N i

Badkamers

Ontstaan in 2004 als magazijn en afhaalbalie voor loodgieters, installateurs en aannemers. Uitgegroeid tot groothandel en badkamerspecialist voor ontwerp en levering van complete badkamers.

EEN INTERIEURONTWERP
MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK!

LOMA interieurontwerp bestaat uit ontwerp duo Lorainne & Majorie. Samen creëren zij interieurontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Persoonlijke wensen worden vertaald naar een interieur dat past!

Timmerfabriek van de reep

Houten Kozijnen

De timmerfabriek produceert maat/stukswerk en seriematige houtproducten voor de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Of anders gezegd, kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, gevelelementen, aftimmeringen en alle andere voorkomende timmerwerken.

Kunststof kozijnen

Jarenlange ervaring op het gebied van fabricage en montage zorgt ervoor dat DW kozijnen de specialist op het gebied van topkwaliteit kunststof gevelelementen als kozijnen, deuren en dakkapellen.

Gesprek op locatie inplannen?

Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op! 

Contact informatie
Project informatie
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen? Stuur dan een berichtje.