OVER MIJ

Veel mensen om mij heen hebben de meest fantastische projecten in gedachten. Bijvoorbeeld om zelf een serre of uitbouw te maken, de keuken te vervangen of het laminaat in hun nieuwe woning te leggen. Maar niet iedereen heeft de juiste gereedschappen, kennis of ervaring om deze projecten te laten slagen. Huur daarom voor het mooiste resultaat een betrouwbare vakman in.

Jef Augustinus (ver)Bouw & Onderhoud gaat graag voor u aan de slag. Vanuit gedegen vakkennis en jarenlange ervaring, voer ik uw verbouwing, renovatie of onderhoud helemaal naar wens uit. Ik denk met u mee en neem u alles uit handen, waardoor uw project naar volle tevredenheid en tegen een aantrekkelijke prijs wordt geleverd.

Al heel mijn leven vind ik het fantastisch om te klussen. Geen wonder dat ik ruim twintig jaar ervaring heb als vakman bij zowel aannemers als woningbouwverenigingen.

Benieuwd naar mijn opgedane ervaring in de afgelopen 20 jaar? Lees meer.

In 2018 zette ik de stap naar het ondernemerschap, om als zelfstandige aan de slag te gaan met uiteenlopende projecten. Sindsdien zet ik mij in Noordwijkerhout, maar ook in de rest van de Bollenstreek en regio Haarlem, Leiden en Wassenaar, met veel plezier in om de woondromen van mijn klanten uit te laten komen.

Mijn opdrachtgevers, collega’s en leveranciers waarderen mijn positieve instelling en prettige manier van communiceren, evenals mijn betrouwbaarheid, creatieve oplossingen en de nette uitvoering van het werk.

Benieuwd naar hoe ik te werk ga? Lees hieronder verder bij werkwijze.

Liever direct uw project voorleggen? Neem gerust contact met mij op.

WERKWIJZE

Wanneer u een aanvraag voor een vrijblijvende offerte hebt gedaan, zal ik u uiteraard adviseren  over de aanpak en prijsstelling van het door u gewenste project.

Samen gaan we rond de tafel zitten en nemen we uw wensen door. Mijn werkwijze en materiaalkeuze stem ik altijd af op uw wensen. De klant staat bij mij namelijk voorop. Natuurlijk houd ik ook rekening met het budget en denk ik actief mee over de beste oplossingen. Tot slot leg ik tijdens dit gesprek nauwkeurig uit hoe ik te werk ga en worden er realistische afspraken gemaakt voor aanvang van het project.

Vervolgens start ik de werkzaamheden en breng ik u, indien nodig, in contact met leveranciers en specialisten binnen mijn netwerk. Dit zijn eveneens vriendelijke vakmannen die u graag helpen bij het uitvoeren van aanvullende klussen.

Nadat de klus naar alle tevredenheid is afgerond, zorg ik er uiteraard voor dat uw woning of bedrijfspand netjes wordt achtergelaten. Ik geef aanvullend gratis advies over de indeling van uw huis of bedrijfspand waardoor u mooier en aangenamer verblijft.

Ziet u op tegen uw verbouwing of renovatie en wilt u graag dat een vakman het helemaal naar wens uitvoert?

Neem dan vooral contact op. Ik zorg ervoor dat u al tijdens de werkzaamheden een glimlach op uw gezicht krijgt!

Contact

KWALITEIT MET AUGUSTINUS

Mijn klanten waarderen mijn manier van communiceren, dat ik prettig in de omgang ben evenals mijn betrouwbaarheid en creatieve oplossingen. Ik leg nauwkeurig uit hoe ik te werk ga en ik ga netjes en punctueel te werk.

Omdat ik garant wil staan voor de kwaliteit van mijn werkzaamheden en mijn manier van werken ben ik aangesloten bij het keurmerk van de kwaliteitsvakman: www.kwaliteitsvakman.nl.  Dit keurmerk biedt u de zekerheid dat uw klus bij mij in goede handen is.

Ik houd altijd rekening met uw wensen en budget. Misschien ziet u een beetje op tegen een verbouwing; ik zorg er voor dat u al tijdens de werkzaamheden een glimlach op uw gezicht krijgt!

Veel van mijn opdrachten komen dan ook tot stand dankzij mond-tot-mond reclame.

071 – 8883072

BEL MIJ TERUG!

Laat hier uw telefoonnummer achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.